Samsø Bær søger ny medarbejder


Har du sans for god smag? Er du vild med at snakke og har du let til smil?
Trives du med ansvar og mange forskellige arbejdsopgaver? Så er du måske vores nye medarbejder.

Samsø Bær søger en timelønnet medarbejder til ca. 30 timer om ugen. I vintermånederne lidt færre og resten af året lidt flere. Arbejdstiden aftales nærmere ved ansættelse.

Vores nye medarbejder indgår i et tæt samarbejde med direktøren og vores øvrige sæsonmedhjælpere samt ejerkredsen, der også giver en hånd med i ny og næ.

Vores nye medarbejder skal bl.a.:

  • Håndtere råvarer og stå for produktion, tapning, etikettering og pakning
  • Modtage, behandle og pakke ordrer – webshop, erhvervskunder og private
  • Levere varer til vores forhandlere på Samsø
  • Være med til åbent hus-arrangementer, messer og andre events
  • Svinge en kost og andet forefaldende arbejde, når det trænger

Vores nye medarbejder:

  • Skal være serviceminded og glad for at snakke med folk
  • Skal kunne arbejde hurtigt, metodisk og organiseret med kvalitet for øje
  • Skal tale og skrive korrekt dansk
  •  Skal have kørekort og mulighed for at bruge egen bil i arbejdsøjemed
  • Skal kunne betjene forskellige IT-programmer efter oplæring
  • Må gerne have erfaring fra fødevareproduktion

Løn og tiltrædelse:

  • Der er tale om en timelønnet stilling, og lønnen er kr. 140,- i timen + kørselsgodtgørelse
  • Tiltrædelse 1. marts eller hurtigst muligt derefter

Sådan ansøger du:

  • Send en ansøgning til Lone på lone@samsobaer.dk senest 1. februar
  • Der afholdes samtaler i uge 6
  • Kontakt Lone på mail eller telefon 2163 9801, hvis du har spørgsmål

Om Samsø Bær

For 20 år siden tog tre bæravlere og en kok fra Samsø grydeskeen i egne hænder. Vinteren igennem kogte, smagte og eksperimenterede de med solbær og jordbær, og to velsmagende marmelader senere blev virksomheden Samsø Bær født.

I dag er Samsø Bær stadig en lille, familieejet virksomhed, hvis største drivkraft er nærheden og kærligheden til Samsø og dens råvarer.

Vi dyrker selv de ribs, stikkelsbær, solbær, blåbær, hindbær, jordbær, figner og rabarber, som vi bruger til vores snapse, marmelader og safte, og rundt i den samske natur plukker vi hyben, urter, blomster og blade, som også finder vej til glas og flasker.

Vi kalder det Samsk sommersmag – simpelt og lige til